21 november 2008

Mattias Klum

I går hade jag förmånen att besöka en fantastisk föreställning med superfotografen och berättaren Mattias Klum. Det var Swedbanks som inbjudit till en fin kväll i Fuengirola. Mattias är nog en av världens bästa fotografer och arbetar sen många år med National Geographic (50 miljoner läsare världen runt). Han har besökt och arbetat i 80 länder. Det är inte bara vackra bilder han producerar utan han har ett miljöbudskap som han engagerat berättar om. Vad är det som händer med klimatet, regnskogarna, djuren och jorden. Vad kan den lilla människan göra. Det värsta rovdjuret är människan - men det är också människan som kan ställa till rätta det som har förstörts ... Den lilla, enskilda människan kan påverka sin vardag och tillsammans ... Ja, vi kan! Efter hans fantastiska bildförevisning och berättelse från alla världens hörn så var det en kort frågestund. En från publiken sa: Mattias, tack för att du finns! Och jag instämmer: Tack för att du finns. Och tack för din kämparlust och ditt arbete!

Mattias Klum kommer att ha en fotoutställning på Los Naranjos Golf Club i Marbella mellan den 22 november och 31 december 2008. Jag ser fram emot att besöka utställning nästa vecka.

1 kommentar:

  1. Jag lyssnade på ett föredrag Mattias Klum höll på fotomässan i Jönköping för några år sedan. Instämmer i att han är en mycket intressant berättare. Jag lyssnade även på hans "Sommar-program" i somras.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...