07 november 2008

Sköna Nerja

Havet är alltid närvarande
Playa Calahonda
Balcón de Europa

Akvedukten Aquila

Tiden går fort. Vi har varit här i en dryg månad nu. De första veckorna gick främst åt att sitta på Internetcafé, ringa försäkringsbolag mm. Ja man blir handikappad när man inte har tillgång till vare sig dator eller mobiltelefon och det samtidigt är mycket man måste åtgärda.

Det är härligt ändå att vara tillbaks i vackra Nerja. I början när vi var här var det soligt och varmt, upp mot 30 gr. Sen kom vindarna från Afrika och det blåste mycket (dock varmt). För någon vecka sedan så regnade det mycket och var kyligt. Men vi var glada att slippa allt snöoväder i norra och mellersta Spanien och övriga Europa. I Nerja har det aldrig snöat! Nu är det fint igen med soliga dagar ca 20 gr. Hoppas det blir fler dopp i Medelhavet!

Bosses syster Ylva med sina döttrar Helena och Katarina samt hennes barnbarn Johan och Camilla var här i upp mot två veckor. För Katarina och hennes barn var det första gången och de var mycket nöjda och återkommer nästa år liksom Ylva och Helena. För Ylva var det tredje gången. Ja Nerja lockar många. Det är en mycket vacker och genuin stad.

Vi har också blivit bjudna på julfest av våra engelska grannar. De hade en vuxen dotter på besök som aldrig firat jul här. Så då ordnade de en julfest som det tydligen är brukligt i England där man bjuder in sina vänner. Det är inte bara en familjeangelägenhet som i Sverige. Mycket trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...