24 november 2008

Utan ord

Se fler bilder på Utan ord

11 kommentarer:

 1. Bilden är tagen i den vackra japanska trädgården i Monaco.

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Riktigt, riktigt härligt :)

  SvaraRadera
 3. Underbar bild! Ser så rofyllt ut.

  P.S. Jag fixade till din länk. Det enklaste för dig är om du klickar på inläggets rubrik och kopierar adressfältet. Då kan det inte bli fel. :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen inbjudande foto. vacker och rofylld plats. Japaner är bra på detta med harmoni i sina trädgårdar.

  Ha en fortsatt fin kväll!

  SvaraRadera
 5. Påminner om en trädgård jag var och tittade på i San Diego när jag var där för ett par år sen. Men det är inte så konstigt för det var oxå en japansk trädgård :)

  SvaraRadera
 6. Stenar blir så himla läckra på foton...

  SvaraRadera
 7. Så vackert det glittrar i vattnet. Roligt att se bilder från Nerja, och läsa att du bor där! Jag och min familj var i Nerja i juni i år. En mysig stad, vackert med alla vita hus och blommor överallt! Vi bodde i El Capistano Village, högt högt upp med utsikt över hela staden o havet. Nu måste jag lägga din blogg bland mina favoriter, så jag får se mer från Nerja!
  Hälsn. Ninnie

  SvaraRadera
 8. Rofyllt! Kontrast till alla våra vinterbilder.

  SvaraRadera
 9. Tack för hjälpen Pumita. Jag tror att jag ej fick med hela permalänken vid de första försöken. Hoppas det fungerar i framtiden nu!

  SvaraRadera
 10. Hej Ninnie!
  Så trevligt att du varit i Nerja och att du gillar staden! Ja det är verkligen vackert här. Nerja brukar ju också kallas för Costa del Sols pärla - och visst stämmer det tycker jag. Det är inte bara havet och de vita husen och smala gränderna som man blir förtjust i - utan den fantastiska naturen och bergen runtomkring. Det är fortfarande levande landsbygd här och stora nationalparker och naturreservat. Jag kommer lägga upp flera bilder från Nerja!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...