30 december 2008

Tisdagstema v 52

Veckans tema är NYÅRSLÖFTEN. Det passar ju bra dagen före nyårsafton!

Men löften och löften. Inriktningen för nästa år blir väl ett löfte om en ännu bättre matkultur. Mer frukt, bär, fräscha grönsaker, fisk och skaldjur. Här i Spanien är det lätt, speciellt som man kan köpa fräscha goda apelsiner direkt av odlaren vid vägkanten, 8 kg för 5 € och alla Supermercados har enorma diskar med fisk- och skaldjur. Och förhoppningsvis blir jag både smalare och vackrare!

Sen vill jag njuta mer av andra konstnärers verk. Här fina Tulips av Jeff Koons. De låg på en av terrasserna till Guggenheimmuseet i Bilbao. Underbara klara starka färger.

Jag vill även få mer tid för att arbeta med min egen konst och ha fler utställningar. Här är en glasbild som heter Blått landskap.

Och några löften om att fotografera mer och kanske börja arbeta med Digital Art. Och sen vill jag förstås resa mer och ... Javisst vi måste ha tid att ha roligt och njuta mer av tillvaron också. Kanske ett löfte om mer tid för det. Det blev mycket det här. Men jag har ju ett helt år på mig, så kanske hinns allt med eller en del i alla fall ...

Fler Nyhetslöften hittar du här.

3 kommentarer:

 1. Gott Nytt År! KRAMEN!

  http://tematoken.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Hej Cecilia!

  Lycka till med kosthållningen, i Spanien är det faktiskt ganska lätt med alla fina råvaror som finns året om. Medelhavsdieten har ju ärvt sitt namn efter detta. Önskar dig ett riktigt gott slut och ett gott nytt 2009!

  Feliz año nuevo...

  SvaraRadera
 3. Hej Cecilia. Jag är en tjej som får sista året på gymnasiet och håller på med att göra en vegetarisk kokbok till mitt projektarbete och därför har jag en fråga till dig angående en av dina bilder. Jag hittade en fin bild på Citroner på google som var från din blogg och därför undrar jag om det är okej att jag använder den bilden i min kokbok? Kokboken kommer inte att säljas på något sätt och viss och kommer endast att vara inne på skolans område och användas för utlärning och visningsexemplar.

  Tack på förhand
  Emelie Lindborg

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...