20 januari 2009

OBAMA President!

FIRA - FIESTA!!

Finns det någon bättre dag att fira än i dag när Obama blev president? Kunde någon tro att en man med hans mångkulturella bakgrund skulle kunna bli president i USA? Men nu har han hållit sitt installationstal och är The President, ung, smart, intelligent, nytänkande och som sagt med en helt annan bakgrund än många andra. Ca 80 % av USAs befolkning tror att världen kommer att bli bättre nu. Men han tillträder när världen är i ekonomisk kris och fruktansvärda krig pågår. Han måste ta itu med en av de svåraste frågorna, dvs Israel/Palestina. Han måste börja samtala med Hamas och försöka få tillstånd en varaktig fred där.

Men Oh what a day! We can - you can! Good Luck to you Obama!

7 kommentarer:

 1. Riktigt kul! Hoppas han lyckas leva upp till de enorma förhoppningarna

  SvaraRadera
 2. En passande bild och ett passande ämne idag när så många firar.

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt och helt underbart!

  SvaraRadera
 4. Jag uppdaterade min "Fira" och hade då ingen tanke på Obamas Presidentlöften, men så lätt att komma ihåg hans dag, då jag firar min födelsedag eller byter siffra just idag:-)
  är det en bild du tagit på Presidenten eller..
  Ha de gott tjingeling/Pialotta

  SvaraRadera
 5. Tack för dina kommentarer på min blogg. Ja, jag tänkte också skriva om att Obama har svurit till presidentposten idag. Jag har nog haft tillräckligt med mina tankar idag. Men det gör nog andra tillräckligt en då. Jag ska väl gå in på MySpace och gratta honom där. Jag är en av miljontals vänner med Obama. Gå in på min MySpace och titta:-) Det finns en länk från min blogg därifrån.
  Hade med dig:-)

  SvaraRadera
 6. Hej Pialotta!
  Grattis till din födelsedag i går! Trevligt för dig att det var samma dag som Obama installerades. Sådant glömmer man ju inte!
  Betr bilden så är det inte jag som tagit den så därför tar jag bort inlägget från foto 365 dagar. Där ska vi ju enbart ha fotos vi tagit själva! Tänkte inte på det i glädjen över själva installationen!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...