12 januari 2009

Utan ord v 3

Fler bidrag till Utan ord finns hos Pumita!

11 kommentarer:

 1. Rätt smidigt att man har el! /Anette

  SvaraRadera
 2. Snygg färg -syns ordenligt!Gas?

  SvaraRadera
 3. Ja det är gastuber. Gasmannen åker runt med sin kärra och en gång i veckan stannar han utanför vårt hus. Gasen behövs (tillsammans med några elelement och öppen spis) nu när nätterna och morgnarna är kalla. De spanska stenhusen är ju inte isolerade som vi är vana vid i Sverige och så det kan bli ganska kyligt då.

  SvaraRadera
 4. Åh såna där bilder har jag också... Tyckte det var lite krångligt system med gasen för den tog slut och man fick ringa gasmannen och sitta hemma och vänta på nya tuber. Vi hade bara gas till varmvatten , spisen var en elspis och uppvärmingen skedde på annat sätt. Kul bild , verkligen Spanien.

  SvaraRadera
 5. Me like!
  Läcker färg, snacka om att synas!

  SvaraRadera
 6. Gasmannen - det lät trevligt! På riktigt alltså. Plingar och tutar han också så att du vet när han är på g?

  SvaraRadera
 7. Hej alla! Tack för kommentarerna! Ja gasmannen tutar varje tisdag förmiddag utanför oss så vi vet att han är här. Annars kan vi också åka till ett speciellt ställe som Repsol har och där sitter en farbror och levererar gastuber. Det är 1 € billigare där, men förstås bekvämt att få gasflaskan levererad direkt hem.
  Vi har gas till spisen, varmvatten och dusch och även värme. Sen kompletterar vi med lite elelement och öppen spis fa på kvällarna och morgnarna då det just nu är kallt.

  SvaraRadera
 8. Läbbigt med så mycket gas ;-): Ingen eld i närheten där hoppas jag!

  SvaraRadera
 9. Ja, inte skulle jag vilja ha gas, men tuberna lyser förstås upp tillvaron... :-)

  SvaraRadera
 10. Fin bild. Mannen som jobbar och ser till att du och andra får värme. När han vänder sig om tror jag nästan han ska ha en cigg hängande i mungipan - men det får han inte ha förstås ;))

  SvaraRadera
 11. Dom som är vana vid gas brukar tycka att det är bättre än el. Jag tycker det verkar läskigt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...