12 januari 2009

Vem är Jag? Foto 1/365.

Nu går jag också med i den stora fotoutmaningen 365 Foton 2009!

Det är Akson som tagit initiativet till denna spännande årslånga utmaning. 365 bilder som jag ska ta under 2009 ska läggas upp här under årets gång och kopplade till de teman som du kan läsa om i högermarginalen. Reglerna för fotoutmaningen kan du läsa här hos Akson.

Det kommer att bli både en utmaning för mig som konstnär att greppa tag om kameran och tolka alla olika teman samtidigt som det också aktiverar mitt bildseende. Det kommer bli riktigt roligt men säkert också jobbigt ibland!

Mitt första tema är Vem är Jag? Bra fråga. Lite info finns i min profilbild.

Men här står jag i Nerja och blickar ut över det blåa Medelhavet. I januari har vi haft några riktigt sköna dagar. Men det har också varit flera dagar här som varit kallast i mannaminne. Dock ingen snö (förutom på bergstopparna längst bort i Málagaprovinsen). Men kallt på nätterna - som kallast 4,5 gr +. Men så fort solen kommer fram så står den högt och lyser starkt och så är det rätt så skönt igen!

7 kommentarer:

 1. Har äntligen länkat dig för jag brukar läsa här men är dålig på att kommentera. Uppskattar särskilt dina vackra bilder som väcker min Spanien-längtan

  SvaraRadera
 2. En skön bild!
  Jag har börjat fundera på hur jag ska ta den bilden. Men det löser sig nog. Det är många ideér och tankar som susar runt i skallen runt alla dessa olika temana!

  akson

  SvaraRadera
 3. Thérèse: Tack för det! Jag förstår att du har varma känslor för Spanien - och väldigt mycket kunskap och fina bilder att förmedla. Det är riktigt trevligt att få ta del av dem!

  Akson: Tack för ditt fina initiativ. Och visst - det är måånga tankar och idéer som går runt i huvudet nu beträffande alla teman och tolkningar! Men roligt också!

  SvaraRadera
 4. Thérèse igen: Om/dvs när jag lägger ut länkar till bloggfavoriter så kommer du vara med på listan!

  SvaraRadera
 5. Oj det var en stor och lång utmaning, men låter både kul o nyttigt!

  SvaraRadera
 6. Bra bild.
  Kul med utmaninga som gör att man får testa lite nytt.

  Monica

  SvaraRadera
 7. Ja, Du börjar väldigt bra med bilden Vem är jag! Ursnyggt!

  annette

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...