30 mars 2009

Bildligt talat

Ny utmaning - Bildligt talat. Den påminner om Pumitas nedlagda Utan ord. Här ska vi visa en bild utan ord och titel. Förhoppningsvis ska bilden säga oss något, tolkningen är fri!

Fler bilder finns hos Mimo!

12 kommentarer:

 1. Vad lustigt! Igår när vi var ute och promenerade gick vi förbi ett träd som jag tänkte fotografera och använda till "Bildligt talat". Såg ut ungefär som ditt fast med andra namn...nu blev det inte så.
  Egentligen störs jag väldigt mycket av att man ristar in namn i barken. Det ser så fult ut!Ungefär som kludd på väggar fast värre. Här går det ju inte att tvätta bort.

  SvaraRadera
 2. Vilket häftigt träd. Jag kan hålll med Ninni om att det är ett oskick att rista in namn i barken, men tycker ändå att ditt foto är fint.

  Jag har kollat på ditt tisdagtema och den där stenarbetaren har jag minsann också på foto. Fasligt vad vi turistar runt! Vi stannade dock i närheten av Amsterdam och utforskade trakterna däromkring.

  Få se om vi möts någon annanstans i Europa! /Ingrid

  SvaraRadera
 3. Även om man kanske inte ska rista på träd så där så pryder de där orden verkligen sin plats!

  SvaraRadera
 4. häftig stamm! påminne rom en del björkar hemma hos mina föräldrar som folk har ristat in sina namn i. men som andra skriver så gör det "ont" i trädet om man gör det. Men jag gillar ditt foto.

  SvaraRadera
 5. Jag trodde först att det var en svensk björk, men med tanke på de inristade namnen så tror jag inte att så är fallet, i alla fall inte där du bor.

  Tycker också det är synd att rista namn i barken, enda undantag bör väl vara korkeken där barken ändå skall av. Det hade ju varit kul att få ett namn på korken i vinflaskan :)

  SvaraRadera
 6. Gillar Din bild väldigt mkt, spännande med alla namn,men säger som många innan mej att det är synd på trädet, bättre då att köpa solrosor;)

  Ha det så gott!

  annette

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt träd med mycket historia.

  Grilla ute är mysigt den här årstiden över en öppen eld.

  Hälsningar
  strömma

  SvaraRadera
 8. Ja, här kommer namnen vara kvar lääänge. Konstigt att vi måste lämna "märken" efter oss. /Lis

  SvaraRadera
 9. Trädet är vackert, sedan är min undran om trädet tar skada efter så mycket ristande... Är det älskandes namn måntro, eller är det mer att sätta sitt eget märke i det?

  SvaraRadera
 10. Faktiskt måste jag säga att jag tycker stammen ser urläcker ut trots att det är ett "övergrepp" på trädet. :-)

  SvaraRadera
 11. Trädet ser väldigt konstnärligt ut men precis som Ninni skriver tycker jag inte alls om att man förstör naturen så här.

  SvaraRadera
 12. Här har många kärlekskranka häckat, tänker jag... eller så är det ett "kotterplank" för ungdomar:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...