10 mars 2009

Tisdagstema - Tisdag

Tisdagstemat idag är just TISDAG! Eftersom jag är konstnär och också bor i Spanien nu så är veckodagarna inte så inrutade. Fritid och arbete flyter ihop. Vilket mestadels är mycket positivt!

Den här veckan har vi haft en son och sonhustru på besök här. Mycket trevligt! Vi har åkt runt till många ställen här i Málagaprovinsen och i Andalusien. I går, måndag, åkte vi till Granada och det fantastiska Alhambra med sin underbara arabiska byggnadskonst. Jag tog drygt 200 bilder som jag i dag, TISDAG, sitter här och sorterar. Det blir kanske 50 hyfsade bilder kvar till sist. Mycket arbete, men roligt är det! Och det blir säkert flera bilder här på bloggen från vackra Alhambra.

Fler Tisdagsbidrag hittar du här!

7 kommentarer:

 1. Det låter härligt att resa runt och fota i den vackra miljö. Ha det bra/Lis

  SvaraRadera
 2. Kärt besvär.........
  Tidskrävande att sortera men skoj
  Maria i Sennan

  SvaraRadera
 3. Låter som avslappnaded och sköna tisdagar när de inte är så inrutade... Jag blev nog lite deppig i morse när jag såg alla snö. Ser fram mot fler av dina bilder, den du visar ger en hint om hur vackert det är.

  SvaraRadera
 4. Ja Ulrica, det blir nog några fler bilder från Alhambra och El Andaluz! Och en del av arkitekturen är så hisnande vacker. Det skulle vara så fint om man kan vidarebefordra något!

  SvaraRadera
 5. Visst är det kul att åka runt och turista :) Sen blir det bara bättre när mijön är vacker!
  Tackar så mycket för din kommentar inne hos mig!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Låter som en underbart trevlig tisdag. Visst är det roligt att fota och man dras liksom med på nå´t sätt och då blir det ju många bilder att gå igenom. Längtar till att få ta del av dina nytagna bilder. Kram och må gott.

  SvaraRadera
 7. Det var en annorlunda och vacker tisdags bild!

  Njut av allt det vackra!
  Annette

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...