02 april 2009

Torsdagsreflektion v 14Nu har vi hittat en riktigt fin källa i närheten där vi bor. Vattnet är mycket gott och det är bara att åka dit och fylla på sina flaskor. Det är många spanjorer som åker hit och hämtar sitt vatten. Mittenbilden visar det lilla pumphuset där det står agua potable, dvs dricksvatten, tydligen garanterat av kommunen. Det är härligt att kunna hämta dricksvattnet från en sån fin källa!

Fler torsdagsreflektioner finns hos Trebarnsmamman!

8 kommentarer:

 1. Åhhh, vad härligt att kunna dricka vatten direkt från källan. Blir nästan avis :)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vad underbart med friskt vatten från en källa, det är något annat de än köpt flaskvatten, som vi tvingades att köpa när vi bodde i Tossa de Mar.

  Må gott, önskar Irene

  SvaraRadera
 3. Ja källvatten är speciellt. Friskt och fräscht. I naturreservatet där jag bor finns en känd källa många hämtar vatten vid bla Di Leva.

  SvaraRadera
 4. Vatten är ju så viktigt och vi tar bara för givet att det ska finnas där i kranen, men om det nu inte gör det, så är det ju tur att det finns naturliga källor där man kan hämta sitt dricksvatten.
  Tack för din kommentar hos mig! /Ingrid

  SvaraRadera
 5. Vad underbart, bättre än så kan det nästan inte bli!
  http://www.barbamorsan.se/2009/04/01/torsdagsreflektion-v14/

  SvaraRadera
 6. Vi bodde i många vintrar på Mallorca och där hämtades också vatten från källor. Men det fraktades även vatten från fastlandet.-:)

  SvaraRadera
 7. Tänk att bara kunna hämta friskt vatten sådär -härligt!

  SvaraRadera
 8. Äkta källvatten, från en porlande källa...inte dummt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...