29 maj 2009

Min nya kamera!

Idag har min nya kamera kommit, Canon EOS 50D.

Det ska bli såå roligt att utforska alla möjligheter med den. Köpte även till ett bra objektiv 17-85 IS USM. Ska skaffa ett macroobjektiv lite senare i sommar. Till helgen nu blir det nog mycket fotograferande! Roligt!

4 kommentarer:

 1. Grattis till nya kameran. Den kommer du ha mycket skoj med. Jag är på jakt efter ett macro nu, ska till en fotoaffär nästa vecka för att diskutera lite. Ha en fin pingsthelg. Ser ju ut som vi ska få medelhavstemperatur.

  SvaraRadera
 2. Inte utan att man blir lite avis.
  Ett macro objektiv är inte dumt.
  Jag har varit van vid systemkamera på den svartvita tiden när man ställer in skärpan själv. Jag har macro på min kompaktkamera men måste använda auto då det är svårt att se skärpan själv. En ny kamera står på önskelistan. Anita

  SvaraRadera
 3. Grattis till nytillskottet. Jag väntar bara på skattepengarna ...

  SvaraRadera
 4. Grattis till din nya kamera. Den har fått toppbetyg av Cyberphoto och du kommer få glädje med den. Jag väntar tills det kommer en uppdatering av Nikon D700 som jag vill ha. Ja, ett macro kommer du få mycket skoj med. Jag ångrar inte en sekund att jag köpte min 105:a till kameran. Om du har frågor om macro, så titta in hos mig då.
  Hade.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...