05 november 2009

Blooming Friday

Så här ser det ut hos mig idag:
Hibiskusen blommar för fullt. Här finns t o m långa häckar längs vägarna med hibiskus som emellanåt klipps ner vid sidorna så att de inte ska blomma alltför rikligt.

Blomman för dagen. Den här varianten är fin tycker jag. Den vanliga mörkblå med gult inuti är ett riktigt vackert och härligt ogräs som slänger sig över allt, året runt.

Det är många spanjorer som verkligen älskar att pryda sina balkonger med så mycket blommor som möjligt! Till glädje för många andra.

I går la jag in bilder på ett fantastiskt överdådigt blommande Silkesträd. Se det gärna här!

Fler blommiga bidrag finns hos Katarina!

10 kommentarer:

 1. Men alltså, menar du att Silkesträdet blommar NU. Är det så himla mycket ljusare eller är det bara värme som behövs. Jag blir vansinnigt avundsjuk. Det är ju ren sommar i dina bilder. Kanske skulle man ändå flytta.

  SvaraRadera
 2. Den blomman för dagen var verkligen extra läcker! Härliga balkonger.........Jag har granris i mina lådor just nu, men det har väl sin charm det med. Åtminstone så gillas det av fåglarna! /Anette

  SvaraRadera
 3. Cecilia, en sådan fantastisk blomning! Jag blilr grön av avund när jag tittar på ditt hus - vilken dröm!
  Jag har också varit inne och tittat på dina glas- och textilarbeten - wow! Otroligt läckra konstglas och textilier! Lyckliga du som får arbeta skapande med dina händer!

  SvaraRadera
 4. Vilken skillnad mellan Sverige och Spanien! Mina föräldrar bodde många år i Spanien och jag förundrades alltid över att se STORA träd där som är små krukväxter här i Sverige.
  Ha en skön helg!
  Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Vad ljuvligt med dessa vackra blommor så här års. Är någon av balkongerna dina?

  Ja på marknaderna i Spanien har dom de bästa grönsakerna.

  Må så gott i ditt paradis.

  Solvarma kramar från Irene

  SvaraRadera
 6. I would say it looks very well with you indeed Cecilia! Lovely! Wonderful blooms! Enjoy your warm floriferous weekend! Carol

  SvaraRadera
 7. t is amazing how many plants can be squeezed onto a balcony. I like the Ipomoea. I have not seen one like that before.

  SvaraRadera
 8. vad härligt. Bor du där nere på vintern? Verkar vara en bra idé.

  SvaraRadera
 9. Åh, vilka härliga bilder att njuta av i det gråa november!
  Trevlig Helg på dig, Cecilia!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...