10 december 2009

Blooming Friday - Jultider

Nu börjar kommunen smycka alla rondeller i Nerja med stora täta uppsättningar av mörkt röda julstjärnor. De lyser vackert upp mot de gröna palmerna och andra växter. Snart kommer det upp renar, pingviner (!) mm med ljusslingor som ska lysa upp i mörkret. Till sist en lite annorlunda gran med stora runda kottar. Den står inte i någon rondell utan är planterad på en av stränderna här.

Fler blommande bidrag finns hos Katarina!

7 kommentarer:

 1. Mysigt det kommer att bli. Och vilket fint träd med kottar, säger jag som har varit smått hysterisk med kottar den här hösten, till att dekorera med. :) Kram

  SvaraRadera
 2. Vad läcker att fira jul bland så många färggranna blommor! Lite skillnad mot julen här...
  Ha en skön helg!
  (Din länk blev fel, men jag ändrade den.)

  SvaraRadera
 3. Härligt med så fint väder o blå himmel..Ser fram emot en liten rapport när pingvinerna o renarna kommit upp där bland blommorna!!Ha en skön helg//Eva

  SvaraRadera
 4. Eva - visst kommer jag med en liten rapport/inlägg senare med mer julbilder på renar, pingviner mm. Vi ska åka till Málaga en kväll. De är kända för sina fantastiska juldekorationer. Ska bli kul att fota!

  SvaraRadera
 5. Så läckert och annorlunda. Julstjärnorna, som jag inte är vidare förtjust i här hemma, gör sig mycket bättre i utomhusplanteringarna hos er!

  SvaraRadera
 6. Pingviner?! Jaja, olika symboler i olika länder. Vilken skillnad på klimat och naturlig färgrikedom. Antar att du blir kvar i värmen över julen, Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Det ser ju riktigt trevligt ut! (Till skillnad mot hur det ser ut i Sverige vid den här tiden...)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...