Jag frossar i tomater just nu. De kostar 1 €/kg på marknaden. I veckan köpte jag 3 kg och gjorde sen god tomatsås i ugnen. Tomater, lök, paprika och massor med vitlök! Såå gott!
Vill du ser fler frosserier så titta in här!
12 februari 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hejsan!
SvaraRaderaTomater frossar jag oxå gärna i. Låter gott det Du tillrede.
På din fråga om jag åt allt på en gång. Nej då skulle jag spricka.
Tack för din kommentar.
Ha en skön fredag!
LottaM
Tomater som är solvarma, så underbar smak dom har. De kan man äta som godis. Härligt frosseri och bild. Ha en bra helg.
SvaraRaderaRiktigt solmogna tomater är verkligen något att frossa i. Kanske till och med nyttigt skulle jag tro...och alltid vackert.
SvaraRaderaSolmogna och varma. Finns det nå´t godare :-)
SvaraRaderaLjuvliga solmogna tomater. Blir gott med skivad lök och en dressing på olja och vinäger. En riktig favoritsallad.
SvaraRaderaFrossar man i tomater kan det väl knappast räknas som en dödssynd. Snarare tvärtom. :-)
SvaraRaderaTomatfrosseri låter fint..... Godaste tomatsoppan jag gjort var på små gula söta cocktail-tomater som höll på o bli övermogna....
SvaraRaderaHa´t himla gôrgôtt
Nina
Morrn.
SvaraRaderaSist när jag köpte tomater det var i dag
(lördag) spanska klasetomater endast
35 norska kr. pr. kilo.....
Dom är inte ens goda...
Hade bra.
Hasse A
Doften av solvarma tomater, är på något sätt, både söt och frän. kan nog inte vara så farligt att frossa i dem, snarare nyttigt. De innehåller ju massor av antioxidanter.
SvaraRaderaEn kul och nyttig tolkning på temat.