13 augusti 2013

HÄLSOSAM

Goda, saftiga, ekologiska citroner från mitt spanska citronträd. Hälsosamt javisst!

  Nu är det en och en halv månad sedan jag bröt armen/axeln och det blir lite bättre vartefter.   Armen kunde inte gipsas så den får självläka och det tar sin tid. Jag kan ännu inte lyfta upp den så att jag kan fotografera men några blogginlägg ska jag väl klara av!

Tisdagstema

11 kommentarer:

 1. Härligt läckert gula, hälsosamma citroner!
  Välkommen tillbaka! Inte kul att bryta armen, jag vet. Min kunde inte heller gipsas och det tog sin tid för den att läka. Nu är jag återställd, kan lyfta och röra den som jag vill! Men det var hårt arbete för att nå dit! Så kämpa på!

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka! Har saknat dina härliga bilder, som denna solgula!

  SvaraRadera
 3. Vad läckert att ha ett eget citronträd ! Provade apelsiner och vindruvor när vi hade hus men i lägenhet funkar det liksom inte ;-)
  Gillar den solgula färgen och citron kan ju användas till så mycket. Likaså lime som jag gillar ännu mer. Härlig bild och inte visste jag att du brutit armen. Inte kul. Hoppas den läker snabbare än snabbt. Gillar ju dina bilder och vill självklart att du ska vara frisk och må bra. Varma hälsningar från Malta

  SvaraRadera
 4. Låter inget kul med bruten arm... Skönt att det är bättre. Och skönt att du klarar att lägga in dina fina bilder! Citroner är underbart, så användbart, och att ha alldeles egna det är ju toppen! Då är de garanterat giftfria.

  SvaraRadera
 5. Ett eget citronträd avundas jag dig. Jag älskar doften av solmogen citron. Det är hälsosamt och gott.

  SvaraRadera
 6. <Nämen fy 17 är det därför du inte funnits med på utmaningarna....hoppas allt blir bra med din arm. Låter som det gick "illa".....

  SvaraRadera
 7. Holaa! Så roligt att du är tillbaka! Låter tufft det du har varit med om men nu är väl ändå det värsta över. Ánimo! :)
  Läckra citroner du bjuder på!

  SvaraRadera
 8. Dejlige citrus frugter ;-) Smager godt, sundt at spise og så ser de bragende godt ud :-)

  SvaraRadera
 9. Visst, vi ingår i citronens fan club! Hoppas din arm blir helt brukbar snart. Praktiskt att ha två, man är ju liksom van vid det ...!

  SvaraRadera
 10. Vad besvärligt det låter. Glad att se att du är där nu i alla fall. Härligt gult på din bild.

  SvaraRadera
 11. Åh men där är du ju igen...så glad jag blir..

  Citroner..du..det är nästan lika härligt som Oliver..ska tänka efter...

  Jo det ÄR lika härligt!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...