25 februari 2014

KLÄDER


Bilden är från julskyltningen i Málaga i december. Det är lite spännande att se alla olika klädstilar. Medan spanjorerna oftast går klädda i jackor eller tröjor och långa stövlar (även nu i vårsolen) så går turisterna ofta mycket tunnklädda. Men det är klart, är man bara här en eller två veckor så vill man njuta av solen även om det är lite kyligt!

15 kommentarer:

 1. Det är verkligen intressant, att lokalbefolkningen ofta har mer kläder på sig än turisterna. Har sett samma sak under många resor.
  Läcker gatubild. :)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig gatubild med olika klädstilar! Förstår inte hur man kan vara så barklädd mitt i vintern även om det är i Spanien!

  SvaraRadera
 3. Härliga kontraster men den toppen skulle jag aldrig sätta på mej;-)
  Ha en bra dag;-)

  SvaraRadera
 4. Haha... ja när vi nordbor väl kommer till solen då åker kläderna av!

  SvaraRadera
 5. Haha....ja det blir ju lite komiskt! :) En härlig bild bjuder du på! Och det känns så märkligt när du skriver julskyltning....

  SvaraRadera
 6. Fin gatubild och intressant iakttagelse! Det verkar ofta vara så att lokalbefolkningen är mer påklädd än turisterna, har upplevt det på flera resmål.=) Vi stackars nordbor vill väl få valuta för varje soltimme när vi är i södern.=P

  SvaraRadera
 7. Jag förstår turisterna som klär sig lätt, det är ju så man vill vara på semestern. Och är temperaturen som svensk sommar - så Why not? Om inte temperaturen är bara närmare tio grader ...

  SvaraRadera
 8. Antar att man till varje pris vill slippa vinterkläder!

  SvaraRadera
 9. Härlig gatubild med riktiga kontraster...

  SvaraRadera
 10. Läcker bild, svårt att tänka sig att det är julskyltning med solen och den blå himlen! Det du skriver påminner mig om en kompis som åkte till Kalifornien runt nyår. Där var det runt plus 20 grader, härligt sommarväder enligt honom som gick i t-shirt och shorts, medan de som bodde där bar moonboots och dunjackor... Det är lite olika vad ens kropp är van med..

  SvaraRadera
 11. Wow, färggrannt! :)
  Frampå vårkanten kan det ju faktiskt se ut sådär i Sverige också... Somliga fortfarande i vinterkappa, andra i linne! (Vi är inte riktigt där än, även om våren är på g så är det kyliga vindar...)

  SvaraRadera
 12. Hei! Unntaket er England. Der kan barn gå med bare knær når turistene (jeg) går med tjukk genser. I fjor på Chelsea i +7 grader gikk noen briter med bare tær i sandaler!!!
  Men nå kunne jeg tatt av meg klærne hvis sola bare ville skinne. Anne

  SvaraRadera
 13. Ja å så vet man ju att lite extra underhudsfett också värmer ... men din iakttagelse stämmer ju hur bra som helst. I Florida tar rika tanter fram pälsen om det råkar bli under 12 plusgrader!

  SvaraRadera
 14. Färger är det här och olika stilar. Själv längtar jag efter mer färg i kläderna. Dåligt på den fronten här i landet. Mycket grått och jag vill inte ha det...Gillar färger.

  SvaraRadera
 15. Visst är det förunderligt hur olika man ser på vad termometern visar
  ;-))

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...