06 november 2014

I LIKE
 För några dagar sedan gjorde vi tillsammans med vår fotoklubb en utflykt till Alpujarras som ligger strax söder om Sierra Nevada i Granadaprovinsen. Vägen gick (mycket) slingrande uppför bergen bl a till den här staden, Pampaneira, som ligger på 1050 m höjd. Det är en mycket pittoresk liten stad där man byggt många hus på höjden eftersom det är så brant. På bilden nedan så är det någon som hängt chili på tork.

Vi hade 25 gr och strålande sol samtidigt som man nu börjat ta fram snökanonerna på Sierra Nevada. Skidsäsongen är snart igång där!

 Här har en av fotoklubbens medlemmar fastnat på bild. Han sitter och fotograferar ett vattenfall under honom.  Torsdagstema - I like


5 kommentarer:

 1. Vackra bilder och det ser så skönt ut. Sitter i ett regnigt Blekinge och tycker det lagom kul att gå ut just nu :P

  SvaraRadera
 2. En pittoresk stad som vore roligt att besöka! Mysigt med chilin som hänger på tork, exotiskt och vackert! Härliga bilder att se denna dystra dag då vi har säsongens första snöfall (blötsnö).

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara bilder och vilken trevlig utflykt du varit med på. Svårt att tro att skidsäsongen snart är igång när man ser all grönska. Mittenbilden är jättefin med de vita husen och chilin som hänger dä rpå tork. Den sista bilden är lite kul för visst är det roligt att fotografera fotografer ;-) ...och himlen är så underbart blå. Det är den inte här idag kan jag lugnt konstatera men vi har iallfall över 20 grader på ön.

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder, blå himmel och kritvita hus, och sen den röda chilin som hänger där på tork! Här var oxå himlen blå idag, solen sken, fast över vit snö istället för vita hus. Fast jag tog mig tyvärr inte ut för att fota... Jag skulle kanske behöva en fotoklubb jag med för att få iväg mig på fotoutflykter!

  SvaraRadera
 5. Det där verkar inte alls svårt att gilla. :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...