11 februari 2010

Blooming Friday

Nu börjar de underbara magnoliorna blomma. Härligt stora knoppar. Om några dagar så slår de ut.

Fler blommande härliga bidrag finns att se hos Katarina!

10 kommentarer:

 1. Vad gäller egentligen för "oskrivna regler" när man bloggar! Självklart så måste man visa respekt och uppföra sig ordentligt när man skriver i någons kommentarsfält som jag gör nu!
  Men och det är ett stort men, får man göra som jag gör nu? Att skriva en rad och bara ställa två enkla frågor? Hur mycket Disco är du? Och minns någon Falco? Ja, jag vet inte om man skulle kunna betrakta det som oetiskt eller kanske det verkar konstig? Ja, det var många frågor på en gång, har jag själv några svar? Ja, kanske några! Just nu är det sådan stiltje på min blogg så jag undrar om alla tittar på TV istället för att använda detta underbara medie! Ja, vem är jag då som skriver dessa rader, är faktiskt inte riktigt säker men jag går under tilltalsnamnet Peter Olofsson och har en blogg som heter Oumberliga Bloggen, eller rättare sagt Oumberligating fast just nu ikväll klockan 23 när dessa rader skrivs så är det Nostalgi 80-tals Disco hos mig!
  Verkar det konstigt eller oroande? Det får du avgöra själv! Oumberlige Peter var inne här och läste lite och tittade sig omkring och gillade det han "såg"! Kanske har den här människan något att tillföra min blogg eller jag något att tillföra denna blogg, hmmm....det vet man som sagt inte förrän man provat!
  Snart nytt dygn så jag passar på att önska en trevlig helg!
  Mvh ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Magnolia är en favorit, jag blir fullständigt avundsjuk. Här i min blåsiga trädgård trivs de inte dessvärre.

  SvaraRadera
 3. Wow, what a lovely house with the ocean view. Even if i cannot understand your language, i just look at your splendid photos. thank you. While you are at the middle of cold months i am inviting you to visit my site offering you colors all year round, because snow is alien to us. thanks.

  SvaraRadera
 4. Underbara, hemlighetsfulla blommot! Tack för att du delar med dig till oss som väntar på att våren ska komma..Ha en skön blommig fredag!//Eva

  SvaraRadera
 5. Åh, Cecilia, det känns som om det lång tid innan det blir magnoliasäsong här!
  Ha en skön helg!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 6. Ah ännu ett fint inlägg, vet du jag tänkte på dina fina mandelblommor hela förra veckan!

  Ha det gott/ Tyra

  SvaraRadera
 7. Vilken skönhet. Ha det bra. Kram

  SvaraRadera
 8. Att magnoliorna redan har börjat blomma hos dig - vilken lycka!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 9. fusk, det är flera måndader kvar. Är du söderöver igen? Lyckliga du.

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Och tack för dina härliga rader i min blogg.Måste ju in och kika på din Blooming Friday!Och möts av dessa underbara magnoliaknoppar.De är makalösa!:-)Stora knubbiga och väldoftande när de slår ut.Jag längtar verkligen till den tiden.Dina backsippor är också såå härliga att kika på.Ludna, mjuka och fina blommor, som ett konstverk i sig.Naturen är fantastisk!Sådant överflöd av skönhet och originalitet!
  Nu får du ha en riktigt fin fortsättning på helgen och en Trevlig Alla Hjärtans Dag!
  /Kram Karin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...