05 maj 2010

Europaresa - dag 9

Efter god frukost körde vi från Rödby ner till havet och fotade de vindpinade träden och en bro.

Sen en bro igen - Öresundsbron. Visst är det något speciellt med broar!
Nu är vi tillbaka i Sverige igen! Det blev en extra lång resa denna gång. Dagsetapp 78 mil. Sammanlagt har vi åkt 515 mil!

Våren är sen i Sverige i år. Vi såg nästan inget grönt gräs och inga gröna träd. Vi såg några vitsippor och sälg som blommade. Men det finns förstås mycket att njuta av och se fram emot. Härom dagen var jag uppe vid Åsa Gravfält där backsipporna blommar i tusental. Så underbart!

5 kommentarer:

 1. Jag blir alldeles salig när jag ser dina fantastiskt fina bilder! Tack snälla du för att du delade med dig! :)

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem till Sverige igen.
  Nu har du säkert många fina foton på lager - varför inte kika in på min nya utmaning Veckans hus.

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket Cecilia!

  Underbart att vi får följa med på er Europaresa.

  Fantastiska bilder.

  Må gott, önskar Irene

  SvaraRadera
 4. Trevliga kommentarer och fina bilder från hemresan. Portugal är ju lite favoritland, så här är några länkar med Lissabonbilder på min blogg:
  http://larans.aminus3.com/image/2009-11-18.html, http://larans.aminus3.com/image/2009-12-12.html, http://larans.aminus3.com/image/2010-01-18.html. Jag jobbar med en serie- Lisbon stories- som kanske kommer snart och med Madredeus musik.

  SvaraRadera
 5. Tack för att jag fick följa med på er resa hemåt Sverige! Vi tänker starta vår i nästa vecka. Men antagligen så sker den i flygande fläng som nerresan gjorde. Vi hade bilen fullpackad med prylar och ville bara komma hit til Portugal så snabbt som möjligt. Vi gjorde bara de allra nödvändiga stoppen för att äta, tanka och sova. Inte så kul kanske men vi längtade hit.
  Men nu har vi haft några härliga veckor här. Fixat iordning i huset och köpt lite möbler. Det känns som det är vårt på riktigt nu.
  Må så gott!
  Kram NInni

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...