10 september 2010

Tema fredag - fågel, fisk eller mitt emellan?


Nu börjar kanadagässen att samla ihop sig för att flytta söderut. Det är så fascinerande att se när de flyger över vårt hus. De börjar samla sig i sjön och stiger sen högre och högre upp samtidigt som de hela tiden är väldigt högljudda. Slutligen så seglar de ner till sjön igen och vilar sig.


Jag gör snart som flyttfåglarna och bilar söderut till varma Spanien. Lite resereportage blir det nog från resan. Första anhalten blir Köln och Photokina där som är världens största fotomässa!


Fler temabilder finns att se hos Sinneskatten!


13 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder!

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt att göra som gässen. Ha så trevlig på din tur söderut. Vad spännande att få se Photokina. Ha du varit på det förut?

  SvaraRadera
 3. Mmmmmm så snyggt och väldigt bra tolkat Cecilia. Ja man kanske kan likna dig med gässen ;-) Men jag gissar att du inte "skräpar ner" lika mycket som dem, ha, ha.
  Spännande med fotomässan. Blir klart lite avis. Rapport vore spännande. Fin fredag vännen.

  SvaraRadera
 4. En tydlig och snygg tolkning. Inget mitt emellan här inte. Bara att gratulera, att du får göra som gässen. ;-) Fina foton. Då ska jag titta in hos dig framöver och kanske få se lite från Köln och fotoutställningen. Du får ha en trevlig resa.
  Tack för din kommentar.

  SvaraRadera
 5. Fina bilder Ha en bra resa söderut.

  SvaraRadera
 6. Fina bilder - igen! Även mina "vingar" börjar röra sig så amått. Snart lyfter även jag söderut.

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga frihetsbilder - jättevackra!

  SvaraRadera
 8. Vackra bilder! Jag såg idag två stora flock gäss på väg söderut och blev lite vemodig. Lyckodig som flyttar tillsammans med dem. Ser fram emot att läsa reserapporterna. Önskar dig en fin resa!

  SvaraRadera
 9. Vackra bilder, speciellt den andra.
  Hoppas att du får se gässen under resan också.
  Kör försiktigt. :)

  SvaraRadera
 10. Åh du så vackra bilder:) Du kan verkligen fånga ögonblicken..
  Ha de gott o trevlig helg.

  SvaraRadera
 11. Vackra bilder! Tänk om man kunde göra som Nils Holgersson. Följa med de där gässen söderut. Härligt för dig att få dra söderut. Låter intressant med fotomässan.

  SvaraRadera
 12. Underbara bilder! Dom ser verkligen ut, "fria som fågeln."
  Tack för kommentaren hos mig . Grejen på min bild är en glasfågel med lampa under, men den ser mer ut som en fisk, tycker jag.:)
  Ha en bra lördagskväll!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...