06 oktober 2010

Europaresa dag 7 - hem


På hemväg. Vi körde förbi Granada och Sierra Nevada. Den gamla staden Salobreña, nedan, med sin borg och vita andalusiska hus passerade vi på vägen. Fullt med olivodlingar här.

Äntligen är vi framme i sköna Nerja! Högsommarvärme med sol och 26 gr. Lunch i solen med sallad, svärdfisk, vin och kaffe för 9 €. Det är bara att njuta.
Solen värmer, havet är blått, jacarandaträden blommar och ja, det blommar överallt. Härligt! 31  mil idag. Sammanlagt blev det 340 mil och 7 dagars resande.

3 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Har inte haft så mycket bloggtid men hoppas kunna läsa igenom din resedagbok så småningom. Sköt om dig! :)

  SvaraRadera
 2. Hej igen,
  Fina bilder! Kanner sa val igen mig. Nu i helgen var jag uppe i Alcala del Jacon, en typisk spansk bergsby/stad som klattrar efter bergvaggen. Vackert. Som du redan nog vet aker jag till Extremedura pa sondag och stannar dar knappt en vecka. I borjan av november atervander jag till Sverige.

  SvaraRadera
 3. 340 mil tilsammen, wow!! Så spennende å få lese fra dag til dag.. De hvite husene i Andalusia, de er bare helt nyyydelige! For en vakker by!! Og det siste bildet likte jeg også veldig godt! :)
  Takk for at jeg fikk være med på reisen! :) Ha det godt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...