25 maj 2012

Förvirrat

Idag ska det vara ett förvirrat fönster (!) har Susanne som sköter denna utmaning bestämt. Visst blev man lite förvirrad men efter ett tag så kom jag att tänka på detta övergivna hus. Ja, om det nu verkligen är övergivet. Det har det varit tidigare varje gång jag sett det men senaste gången hade någon hängt upp en liten gardin. Då blev jag allt förvirrad! Kanske är det några hippies som hittat ny bostad.
 Fler förvirrade fönster finns här!

17 kommentarer:

 1. Jag skulle nog också blivit förvirrad med en plötslig gardin och även av trappan där :)

  SvaraRadera
 2. Med tanke på hoppet ner från trappan kanske de har slagit sig och fått en hjärnskakning... i så fall är de ju fantastiskt klarsynta som har fått upp en gardin, haha. Nej, jag vet inte. Förvirrat är det hur som helst. ;)

  SvaraRadera
 3. Det här var ingen lätt utmaning men den löste du galant! Visst är det lite förvirrande med gardinen i det övergivna huset - och vips så far fantasin iväg ...

  SvaraRadera
 4. Inte lätt att veta, men luftigt är det!
  Ha dé!

  SvaraRadera
 5. Det kan inte ha varit lätt att flytta in i den bostaden med tanke på trappan upp. Men man kanske inte hade med sig så mycket bohag utan bara den där gardinen. Förresten ser det ut att vara ännu svårare att ta sig in i skjulet för dörren ser ut att vara igenmurad. Förvirrat i allra högsta grad. :)

  SvaraRadera
 6. Det blir då inte instängt där...men trappan!!!! :-))

  SvaraRadera
 7. Hm. Inte riktigt hemtrevligt ser det ut. Men husmor kanske är lite förvirrad?

  SvaraRadera
 8. Gick du inte upp och tjuvkikade!?

  SvaraRadera
 9. Verkar onekligen förvirrande. Kanske kan det bli en uppföljning i kommande teman? :-)

  SvaraRadera
 10. Inte så lätt att gå fram och titta heller verkar det som.

  SvaraRadera
 11. eller så vänder man på det Pumita skrev, med tanke på hoppet UPP till trappan så har ingen flyttat in eftersom de inte kommer upp :)

  SvaraRadera
 12. Klart förvirrande med gardinen i fönstret. :-) Huset ser i övrigt verkligen övergivet ut. Men kanske har någon valt det som tillfällig bostad som du skriver.

  SvaraRadera
 13. Om inte annat verkar det vara någon väldigt långbent som kan ta sig in via den trappan. :-)

  SvaraRadera
 14. Det var då en märklig trappa. Vilket skutt att nerför men hu hur kommer man upp då? Någon förvirrad har kanske flyttat in.

  SvaraRadera
 15. Bra tolkning av detta svåra tema och klart förvirrande med en gardin plötsligt!

  SvaraRadera
 16. En trappa som slutat i intet, en igenmurad dörr. Här har ett flygande spöke flyttat in och det du tror är en gardin är dörrens nya draperi!
  Vaddå förvirrat ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...