22 juli 2014

VARMT

Skönt med bad i värmen!
Bilden är tagen i Nerja i slutet av oktober då det fortfarande är varm härlig sommar.

Tisdagstema


7 kommentarer:

 1. Oj här är man inte blyg. Varmt är det nog i allafall.

  SvaraRadera
 2. Så härligt det ser ut med nakenbadande! Jag skulle gärna göra det, om det inte vore så att min hud inte tål sol alls, jag är snarare mer påklädd de soliga dagarna än jag är annars...

  SvaraRadera
 3. Varmt i oktober kan aldrig vara fel!

  SvaraRadera
 4. Tänk att kunna njuta av bad i oktober, så härligt! Tydligen varmt nog att skippa kläderna helt!

  SvaraRadera
 5. Det var länge sedan att vi "träffades" i kommentatorfältet;-) Har ju slutat med de flesta fotoutmaningarna för att utmana mig själv att komma på egna teman;-)
  Å du - just i slutet av oktober/november ska vi troligen åka till Spanien igen för att njuta av värmen. Det är ju då man behöver den mest - värmen alltså.

  Svar: Är egentligen inte ett dugg politiskt intresserad, vilket jag är glad för. Men efter att ha varit i Israel ifjol och följt internationella nyhetssändningar (svenska media är alldeles för palestinavänliga enligt mig) så tycker jag visserligen synd om palestinska civila som dödas, men glöm inte att det är Hammas som började det hela med att skjuta över raketer över till Israel. Hittills bara några "ofarliga" pjäser till idag, då en raket landade tre kilometer från Ben Gurion flygplatsen.
  Glöm inte heller att Israel varnade Palestinierna att lämna orten som jag glömt namnet på, INNAN de började ge igen. Men de bosatta stannade kvar - då får man nog skylla sig själv. Å visst, folket tycker jag bara synd om, men Hamas borde jämnas med marken. Jo, det var nästan ett "skämt". De försökte ju gräva tunnlar för att infiltrera Israel också. Det var väl så det började.

  Nej, personligen beundrar jag den israeliska regeringens tålamod med dessa idioter (inte civilbefolkningen) utan de ledande styrkorna. Om jag invaderade din" tomt" om och om igen - vad skulle du göra - försvara dig eller tackar och tar emot...

  SvaraRadera
 6. Härlig sommarbild! Modigt av dig att fota nakenbadaren :)

  SvaraRadera
 7. Så varmt att badkläderna får vänta!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...