28 oktober 2014

OFÄRDIG


Förra veckan åkte vi till Portugal längs hela sydkusten ut mot Europas sydvästligaste stad, Sagres. Den här dagen var det var 33 gr varmt och många valde att tillbringa dagen på stranden. De som låg här var nog inte färdiga med dagen ännu utan fortsatte att svalka sig i Atlanten. Vi valde dock att fortsätta vår upptäcktsfärd utefter kusten.     -     Tisdagstema          10 kommentarer:

 1. Ser underbart ut, långt ifrån hur vi har det här hemma! Väldigt vacker bild med stranden, havet och horisonten långt borta i fjärran! Något att längta till!

  SvaraRadera
 2. En vacker bild men vilken mardröm med 33 grader varmt! Det får mig att njuta ännu mer nu när vi har vår underbara höst här hemma! :)

  SvaraRadera
 3. Den sortens ofärdighet fyller mig med avund ...

  SvaraRadera
 4. Sådana dagar vill man väl aldrig bli färdiga med! Vilken härlig tolkning!

  SvaraRadera
 5. Ser inte så illa ut att ligga på stranden och njuta, kan tänka mig att det är svårt att bli färdig med det, man vill liksom suga ut det mesta ur dagen, precis som ni som ville hinna med att upptäcka mera.

  SvaraRadera
 6. Härlig känsla att vara nyfiken och ofärdig med dagen. Jag får anstränga mig lite extra för att hålla kvar den känslan nu när Sverige trampar in i november.

  SvaraRadera
 7. Du kan verkligen konsten att frestas! Sol, bad och vacker natur, får mig att längta utomlands igen....

  SvaraRadera
 8. O jag blir helt ofärdig av avund! Inte på de 33 graderna dock, men ett dopp i det blå havet skulle inte sitta fel.

  SvaraRadera
 9. Mm så underbart! Lätt att förstå ditt val. :)
  Jag är tyvärr färdig med GC för den här gången men det blir säkert fler resor. Hann inte mer än hälften av Las Palmas under de få dagar jag var där. Och jag vill ju se resten av ön också.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...