28 april 2015

BIL

Jag är allt lite trött på bilar just nu. Vi har nu bilat i en vecka genom Europa och kom hem till Sverige i förrgår. Intressant och roligt förstås men också lite tröttsamt. Till helgen blir det också bilresor men inom Sverige denna gång.

Den lilla taxin fanns i den marockanska staden Chefchaouen som är känd för sina blåmålade hus. Och då ska förstås taxin också vara blå!

Tisdagstema


9 kommentarer:

 1. Självklart måste taxin gå ton i ton med stadens bebyggelse! Blir mer och mer nyfiken på den marokanska staden med de blå husen!
  Välkommen hem till Sverige! Nu får du uppleva vår och försommar en gång till i år!

  SvaraRadera
 2. Självklart måste taxin gå ton i ton med stadens bebyggelse! Blir mer och mer nyfiken på den marokanska staden med de blå husen!
  Välkommen hem till Sverige! Nu får du uppleva vår och försommar en gång till i år!

  SvaraRadera
 3. Läskigt att åka i en sådan liten taxi. Men den kanske är billig att åka med :-)

  SvaraRadera
 4. En jättefin bild med så många blå detaljer och bilen smälter självklart in bra i miljön. Genom Europa på en vecka kan ta på krafterna. När vi åkte ner till Malta tog det en månad men vi gjorde väldigt många stopp på vägen. Så det blir sommar i Sverige nu ??

  SvaraRadera
 5. Underbar blå kulör, framför allt på husen. Här hemma har vi dalablått, den färgen gillar jag också skarpt, skulle vilja ha ett kök i dalablått. Förstår att det är tröttsamt att bila så långt oavsett att ni säkert fått se och uppleva mycket under färden

  SvaraRadera
 6. Stilig at taxien matcher fargen på husa ...
  Fint bilde.

  SvaraRadera
 7. Den taxin var ju riktigt söt! Välkommen hem!

  SvaraRadera
 8. Måste säga att jag gillar huset mer än bilen. Jobbigt att bila länge, men det kan vara spännande att åka småvägar och stanna här och där. Ha det skönt i Sverige!

  SvaraRadera
 9. Ja, det var matchande! Inte blev du varmt välkomnad av vädret här, men det blir väl bättre.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...