13 augusti 2015

I LIKE

Jag gillar oliver. Den här stora skulpturen av en dignande olivkorg stod i en rondell i provinsen Leon i Spanien. Spanien exporterar mest oliver och olivolja i hela världen och det mesta kommer just från Leon.8 kommentarer:

 1. Läcker skulptur! Hörde igår att olivskörden i Medelhavsländerna är i fara på grund av torka och att priserna på oliver och olivolja därför väntas stiga. Jag äter helst svarta oliver, de tycker jag är godast.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygg trodde den var äkta;-)
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 3. Den var häftig, man tappar lite perspektiv när man ser bilden :) trodde den var liten!

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken läcker och annorlunda skulptur och dessutom i en rondell, då gäller det att man inte blir distraherad och krockar.
  Jag älskar också oliver och det finns alltid några olika sorter hemma och perfekt till ett litet glas kyld Tio Pepe Fino som aptitretare!

  SvaraRadera
 5. Om du inte skrivit att den är stor så är det väldigt svårt att ens kunna ana. En vacker skulptur och det skulle verkligen vara roligt att se den i sin helhet där i rondellen ;-) Ja, oliver är verkligen gott men jag gillar inte alla sorter.
  Ha det bra i sommarvärmen !!

  SvaraRadera
 6. Vilken läcker skulptur ! Vackra färger. Först trodde jag också att den var äkta. Vilken fantasi att sätta en sådan i en rondell. Men rondellen blir nog mer vacker på så sätt.
  Önskar dig en fortsatt fin vecka !

  SvaraRadera
 7. Det är gott det! Vilken kul idé att göra en skulptur av det.

  SvaraRadera
 8. Jag gillar verkligen fina rondeller. Det finns ganska få av den sorten men med denna korg går den upp i topp! Fast jag ser bara blåbär! ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...