27 augusti 2015

I LIKE


I söndags så besökte jag Fotografiska. Jag var framför allt intresserad av Nils Brandts fantastiska utställning om utrotningshotade djur. Tyvärr så var det strömavbrott just på den våning som utställningen var. Jag tog ändå några bilder med systemkameran men med hjälp av mobilens lampa. Så ursäkta bildkvalitén. 

Här finns mer info om utställningen och fotografen!
7 kommentarer:

 1. En helt underbar bild med lejonhanen! Den kan du vara riktigt nöjd med! Bilden med elefantbetarna är också bra men den gick inte rakt in i hjärtat på samma sätt som lejonet.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska bilder !! Tycker du lyckade alldeles prefekt trots strömavbrott. Det märks inte. Tycker båda bilderna är väldigt bra men på väldigt olika sätt. Klickar på din länk och ser de helt otroliga elefanterna...
  Ja, Fotografiska är väl värt ett besök när man är i huvudstaden. Var där i vintras och ska passa på igen i september då jag flyger "hem" en vecka.

  SvaraRadera
 3. Det där är starka bilder som berör. Jag älskar att besöka fotografiska!

  SvaraRadera
 4. Första bilden är helt underbar:-)'
  Dom vita områdena är fönster och altandörr.
  Ha en skön kväll;-)

  SvaraRadera
 5. Han har haft en utställning här på Dunkers kulturhus. Jag gillar hans bilder.

  SvaraRadera
 6. Älskar första bilden, skulle vara kul att tillbringa en eftermiddag på den utällningen!

  SvaraRadera
 7. Strömavbrott! Hoppas verkligen att du inte behövde betala fullt pris för att gå in då! Jag måste hinna dit och titta, missade honom när han var där för inte så länge sedan. Fotografiska är alltid värt ett besök, ja i alla fall när strömmen fungerar ...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...