16 april 2010

Europaresa - hem till Sverige

I morgon börjar min hemfärd till Sverige igen! Vi åker bil genom Europa och beräknar att det tar 9-10 dagar, några dagar längre än vanligt. Vi tar det som en semester och gör lite avstickare ibland på mindre vägar eller till intressanta museer och annat.

Vi kommer att resa genom hela Portugal från Algarvekusten upp mot Lissabon och Porto. Sen blir det norra Spanien, Galicien och Asturien och Atlantkusten mot Bilbao och Guggenheimmuseet förstås. Vidare till Frankrike och Tyskland. Det ska bli riktigt trevligt även om jag säkert kommer sakna det sköna sommarvädret här nere i Nerja. På bilden ett dagsfärskt foto på en av mina bouganvillor på terrassen.

Jag tycker förstås att det ska bli skönt att komma hem till Sverige igen. Att se naturen förändras från tidig vår till midsommar, högsommar och höst - visst är det härligt! Och att träffa släkt och vänner! Dessutom kommer jag att delta på flera utställningar under sommaren - de första redan i början av maj. Se gärna inlägget nedanför om utställningar!

Reserapport kommer på bloggen förstås!

5 kommentarer:

 1. Jag ser verkligen fram emot att få ta del av både bilder och reserapporter! Happy travelling och kör försiktigt! :)

  SvaraRadera
 2. Hej, hittade dig via "ett annorlunda spanien.com". Jag är också mycket i Nerja, kanske du t o m träffat mina föräldrar (allert & Mary)?
  Jag har gjort två bloggar om Nerja för dom som behöver lite extra hjälp när dom ska åka dit. Skulle vara jätte tacksam för kommentarer om DU tycker något fattas!
  http://nerjaholidayhelper.blogspot.com/
  http://nerjaholiday.blogspot.com/

  Ser även fram om reser rapport då vi bor i Madrid och dunderat på aatt bila hem till Sverige nån gång och kombinera med semester på vägen.
  Abrazos,
  Ann-Catherine

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får en riktigt mysig och trevlig färd :) och att vädret blivit lite bättre här tills ni kommer.
  Idag startade jag Onsdagstema och hoppas du vill vara med :)
  Veckans tema är "Tillfälle"
  http://onsdagstema.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Så du lämnar det varma väderet - hoppas det åtminstone slutat frysa på nätterna tills du kommer fram!

  Vad himla roligt att du skall var med på fotoutställning - lycka till!
  MB

  Ps. Jag vill söder ut jag vill också njuta av Bouganvillan.

  SvaraRadera
 5. Hej Cecilia!

  Oj vad tiden springer iväg, det var ju inte så länge sedan du berättade om din nerresa till Spanien. Och nu ser jag fram emot att se dina bilder från uppresan.

  Tyvärr har jag inte möjlighet att komma till Strängnäs och se dina utställningar, jag hoppas att du visar lite här på bloggen?

  En riktig skön vårankomst önskar jag dej.

  Kram från Irene

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...